ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστολή διάψευσης για Live Sport

Από τον Σταμάτη Βούλγαρη εκπρόσωπο εργαζομένων της αθλητικής εφημερίδας Live Sport λάβαμε επιστολή και την δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια (όπως δημοσιεύσαμε και επιστολή εργαζόμενου από την ίδια εφημερίδα).
Στην επιστολή οι εργαζόμενοι της Live Sport (παρατίθενται και ονόματα) διαψεύδουν ότι απεστάλη από αυτούς mail που αφορούσε τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και το οποίο ανέλυε τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σε απεργία. Μόνο που η επιστολή που έλαβαν οι zoornalistas για την απεργία, όπως ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφέρεται, εστάλη από εργαζόμενο (ΕΝΑΝ) της Live Sport  κι όχι από (ΟΛΟΥΣ) τους εργαζόμενους της εφημερίδας.
Οσο για τους λόγους της απεργίας; Αυτούς τους περιγράφει (και τους διατυμπανίζει) ξεκάθαρα η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ. Η αναφορά της επιστολής των εργαζομένων.. σε ψέματα και ανακρίβειες του mail θα έπρεπε να είναι πιο συγκεκριμένη και να περιέγραφε ποια ακριβώς είναι τα ψέματα και οι ανακρίβειες. Αυτό θα είχε κάποιο νόημα ως διάψευση για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Και αυτό μάλιστα, θα ήταν ΔΙΑΨΕΥΣΗ.
Οι zoornalistas θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζόμενων, όσο δε για τα προβλήματα, που στη Live Sport τα λύνουν πάντα εσωτερικά ευχόμαστε να είναι πάντα έτσι και να μην ξαναχρειαστεί παρέμβαση από ΕΣΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:
"Εμείς οι εργαζόμενοι στη «Live Sport» ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι απεστάλη από εμάς επιστολή και μάλιστα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ προς τους Zoornalistas, η οποία αφορούσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ανέλυε τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε σε απεργία την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.
Τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε με την εργοδοσία (όπως συμβαίνει στο σύνολο του Ελληνικού Τύπου) δεν έχουμε μάθει να τα διατυμπανίζουμε δεξιά και αριστερά και ποτέ σε αυτά τα πέντε χρόνια δεν επιδιώξαμε τη λύση τους με έναν τόσο άνανδρο και άκομψο τρόπο.
Στην επιστολή που δημοσιεύσατε υπάρχουν ψέματα και ανακρίβειες. Καλό λοιπόν θα είναι την επόμενη φορά πριν δημοσιεύσετε τέτοιες «ανυπόγραφες επιστολές» να είστε πιο σίγουροι για τη γνησιότητα της προέλευσής τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε από αύριο κιόλας με τον ίδιο ζήλο και αξιοπιστία να παραδίδουμε στους αναγνώστες μας έγκυρη ενημέρωση.
Οι εργαζόμενοι στη «Live Sport»
Διευθυντής: Στέφανος Κούμπης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Κουτσογιαννέλης
Αρχισυντάκτης: Μιχάλης Τιγκίρης
Αρχισυντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Συντάκτης ύλης: Σταμάτης Χατζηγεωργίου
Συντάκτης ύλης: Πέτρος Βεληγιάντσος
Συντάκτες:
Βασίλης Βέργης
Σάββας Λιβάνιος
Βασίλης Σκουντής
Διονύσης Βραϊμάκης
Βασίλης Γαλούπης
Σταμάτης Βούλγαρης
Τάσος Καπετανάκος
Γιάννης Σερέτης
Μπάμπης Τσιμπίδας
Σταύρος Γεωργακόπουλος
Γιώργος Βλαντής
Νίκος Παπαδάκος
Βασίλης Αρβανίτης
Κώστας Μακρίδης
Λευτέρης Αμπατζής
Γιάννης Χαλιμούρδας
Αλεχάντρο Λοθάνο
Ανδρέας Οικονόμου
Στρατής Παλαιοκρασσάς
Βρασίδας Ράπτης
Νίκος Δελαγραμμάτικας
Γιώργος Δελαγραμμάτικας
Δημήτρης Χριστοφιδέλης
Στέλιος Γρηγοριάδης
Γιάννης Ψαράκης
Γιώργος Κογκαλίδης
Γιάννης Αρμάος
Βασίλης Τριάντης
Θοδωρής Χαρόπουλος
Αργύρης Παγαρτάνης
Άγγελος Γρίβας
Μανώλης Καραμολέγκος
Ηλίας Γκούμας
Φώτης Ιωσηφίδης
Διορθωτές:
Νίκος Στάμος
Δημήτρης Γαρίδης
Γιώργος Μπάμπας
Ατελιέ:
Γιώργος Χριστόπουλος
Αργύρης Κριθαρούλας
Βιβή Ροΐδη
Γιάννα Σωτηροπούλου
Θανάσης Φελούκας      "