ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο Μαρινάκης θα αφήσει τον Βήμα Fm να σβήσει»

Νέα στάση εργασίας στο ραδιόφωνο της Μιχαλακοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε Την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 08.00 έως τις 14.00 της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2017, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η στάση εργασία αφορά όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».
Η στάση εργασίας αποφασίστηκε, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την καταβολή των δεδουλευμένων, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και..
 την ομαλή λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού.
Tην ίδια ώρα, όπως γράφει το e-tetradio, για την κατάσταση εντός του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου μίλησε στον 105.5 Στο Κόκκινο ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ και τεχνικός του ραδιοσταθμού της Alter Ego Τάκης Μαυράκης. Μεταξύ άλλων, είπε πως από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταφέρονταν στους εργαζόμενους πως θα αφήσει τον Βήμα FM να «σβήσει», όπως και το ότι «έχει κάποιον άλλο σταθμό και θέλει να έχει αυτός την πρωτοκαθεδρία της ενημέρωσης, άρα δεν θέλει να έχει και τον Βήμα FM». Εννοώντας φυσικά τα Παραπολιτικά 90.1, που φέτος ενισχύθηκαν με νέο πρόγραμμα και συντελεστές.
Οι εργαζόμενοι του Βήμα 99.5 ανέβασαν από την Παρασκευή ένα (ειρωνικό) τρέιλερ για το... νέο πρόγραμμα αποφασίζοντας ταυτόχρονα να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το ερμαφρόδιτο ενημερωτικό πρόγραμμα με τον Πάγκαλο και τους υπόλοιπους. Έκτοτε παίζουν μόνο εκπομπές σε επανάληψη χωρίς δελτία ειδήσεων. Το αίτημα όσων απέμειναν στον σταθμό είναι η καταβολή των δεδουλευμένων. Οι δημοσιογράφοι είναι περίπου 10 μήνες απλήρωτοι και οι τεχνικοί γύρω στους 5.