ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους?

Tέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και η οικογένειά του με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, γνωστοποιεί πως αποφάσισε να οργανώσει μία εκδήλωση με τίτλο «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους?».
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα:
«Φέτος συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου και οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Ἐτσι θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση ενημέρωσης και στήριξης, με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.
Εκτός από το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα.. όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για την συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Με αυτή την εκδήλωση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα.
Σκοπός μας είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με έμπρακτη στήριξη και μαζική παρουσία του κόσμου στις συνεδριάσεις, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος.
Στις 18/9/2017, ημέρα Δευτέρα, συμμετέχουμε στην αντιφασιστική πορεία μνήμης στο Κερατσίνι (ώρα 17:00 συγκέντρωση στο μνημείο Πορεία Μνήμης για τον Παύλο Φύσσα) που καταλήγει στο χώρο της εκδήλωσης με τίτλο «Πως ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τούς?» 4 Χρόνια χωρίς τον Παύλο - "Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους?" (που αποτελεί και την μόνη εκδήλωση που διοργανώνεται από εμάς τον Σεπτέμβρη) περνώντας μέσα από τις γειτονιές του Παύλου.
Η εκδήλωση – συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας, (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού) στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο. Στο τέλος της συναυλίας η δημοτική συγκοινωνία του Κερατσινίου θα μεταφέρει τον κόσμο πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι: Magic de Spell, Υπόγεια Ρεύματα, Fundracar, Alex K &Stef (Last Drive), Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota και άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σελίδα facebook: Rap Monsters Festival by Killah P).
Οικογένεια Παύλου Φὐσσα»