ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Να εξοφληθεί το σύνολο των οφειλομένων μισθών στο MEGA

Οι εργαζόμενοι στο MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζοντας μια πρωτοφανή κατάσταση ομηρείας. Οι προσπάθειες των εργαζομένων αλλά και των σωματείων είναι συνεχείς και συστηματικές προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.
Η εργοδοσία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ κατέβαλε την περασμένη εβδομάδα στους εργαζόμενους  στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA τον μισθό του μηνός Σεπτεμβρίου 2016!  Από την καταβολή εξαιρέθηκαν ορισμένοι συντάκτες και οι ανταποκριτές του καναλιού στο εξωτερικό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους μετόχους  της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να διευκρινίσουν τις προθέσεις τους για το μέλλον του καναλιού, να εξοφλήσουν το σύνολο των.. οφειλομένων και να αποδόσουν αμέσως τον μισθό, που ήδη κατέβαλαν, και στους υπόλοιπους εργαζόμενους ώστε να μη δημιουργούνται διακρίσεις  μεταξύ τους.
Τέτοιου είδους αδικαιολόγητοι και αυθαίρετοι διαχωρισμοί δημιουργούν νέα προβλήματα και δεν επιλύουν κανένα από τα ήδη υπάρχοντα και χρονίζοντα.