ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Aντέχει ο Καραμανλής στα τσίπουρα;

Στο άντρο των Καραμανλήδων, στις Σέρρες, βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιώντας επίσκεψη... υπερπαραγωγή. Οχι μόνον επειδή συνοδευόταν από ένθερμους νεολαίους, ούτε βεβαίως επειδή επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο κατασκευής ανελκυστήρων, ή τις δεκάδες selfies που έβγαλε με τους Σερραίους (κάθε πολιτικής απόχρωσης), αλλά για όσα είπε σε μια χαλαρή στιγμή ξεκούρασης, τρώγοντας βουβαλίσια μπιφτέκια στην ταβέρνα των Σερρών «Ο Σώτος».
Μόλις κάθισε στην ταβέρνα η Ντόρα τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή για να του ευχηθεί τα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και να τον ενημερώσει ότι βρίσκεται.. στα μέρη του. Κουβέντα στην κουβέντα, τον πληροφόρησε ότι τις επόμενες ημέρες θα του τηλεφωνήσει ξανά (όχι βεβαίως για πολιτική ανάλυση), αλλά για χαλαρή κουβέντα μετά... τσίπουρου. Εν συνεχεία, κλείνοντας το τηλέφωνο, στράφηκε προς τον βουλευτή Σερρών Κώστα Αχ. Καραμανλή που καθόταν δίπλα της και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Ντόρα: «Αντέχεις και εσύ τα τσίπουρα, όπως ο ξάδελφός σου;».
Κ.Αχ.Κ. «Οχι, μετά το τρίτο, εγώ παραδίδω...».
Ντόρα: «Εγώ όμως μπορώ να συναγωνιστώ στα ίσια τον Καραμανλή»...
 
- από τον Βηματοδότη