ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αποχώρησε κι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το Real Group

Εκ περιτροπής η διεύθυνση της εφημερίδας «Ειδήσεις» - Ποιοι την «τρέχουν»
 
Ενώ τα προβλήματα στο Real Group παραμένουν και αυξάνονται, η συνέχιση της έκδοσης των Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου αποτελεί, όπως φαίνεται, υπέρβαση. Η κυκλοφορία της εφημερίδας (που δεν ανακοινώνεται, όπως και της Real άλλωστε) δεν φαίνεται να καλύπτει τα, έστω και εξαιρετικά χαμηλά, έξοδα. Όταν έκλεισε η ημερήσια έκδοση των Ειδήσεων η εσωτερική πληροφόρηση ανέφερε ότι θα δοκιμαζόταν για έναν μήνα η έκδοση του Σαββατοκύριακου και αν δεν προχωρούσε θα την έκλειναν. Είναι άγνωστο αν και για πόσο θα αντέξει. Ένα στοιχείο που βοηθάει στη συνέχιση της έκδοσης είναι οι «ανακυκλούμενες» προσφορές που βρίσκονταν.. στις αποθήκες από τις επιστροφές των προσφορών της Real και οι οποίες προσφέρονται τώρα από τις Ειδήσεις Σαββατοκύριακο.
Απετέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο νέο πρόγραμμα του Real fm δεν συμπεριελήφθη ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από τα στελέχη του Ομίλου, που παρουσίαζε το μεσημβρινό μαγκαζίνο, του οποίου τώρα την παρουσίαση έχει ο Νίκος Στραβελάκης. Ο Παπαδόπουλος έφυγε με άδεια και δεν επανήλθε (πιθανολογείται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό). Η αποχώρησή του δημιούργησε κενό στις Ειδήσεις των οποίων υπήρξε διευθυντής, όπως ήταν και στην προηγούμενη σαββατιάτικη έκδοση του Real Group, στην Αγορά.

- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-sport (ΕΔΩ)