ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Tα πίτουρα της διαπλοκής και οι κότες των συμφερόντων

Οι διαδικασίες ελέγχου των ΜΜΕ θα προχωρήσουν...

(...) Το παλιό αφήγημα κατέρρευσε. Καλύτερη συμφωνία δεν μπορούν να πουν ότι θα έφερναν. Τους μένει λοιπόν μια σκανδαλολογία. Συνιστώ απλώς προσοχή, γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα της διαπλοκής τον τρώνε οι κότες των συμφερόντων.
(...) Στην πολιτική πρέπει να περιμένεις, να αντέχεις και να αντιμετωπίζεις τις επιθέσεις με ψυχραιμία. Η προέλευση ορισμένων εκ των επιθέσεων είναι σαφές ότι συνδέεται με τις επιλογές της κυβέρνησης στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.
H κριτική επί της ουσίας των πεπραγμένων μας είναι απαραίτητη, καλοδεχούμενη και πολλές φορές μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε. Η λάσπη, η συκοφαντία και τα ψεύδη χαρακτηρίζουν όσους τα λένε αλλά κυρίως αφήνουν γυμνή τη σκοπιμότητα και την κατάστασή τους. Εμείς δηλώνουμε εκ.. νέου ότι οι διαδικασίες ελέγχου και αδειοδοτήσεων θα προχωρήσουν κανονικά. Εύχομαι επίσης ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. να συμβάλει ώστε άμεσα να υπάρχει Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.(...)
- από τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην Eφημερίδα των Συντακτών