ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Απεργιακός ξεσηκωμός διαρκείας για το αγγελιόσημο

Σε απεργιακό ξεσηκωμό καλεί από σήμερα όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), για την υπεράσπιση του αγγελιοσήμου, του μοναδικού πόρου των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.
Η ΠΟΕΣΥ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε την κάθοδο σε απεργιακό αγώνα διαρκείας (με συγκεντρώσεις, πορείες, συνεντεύξεις) τις ημερομηνίες των οποίων θα συναποφασίσει αύριο Δευτέρα σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων, όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Παράλληλα με τις συναντήσεις που έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ με τους αρχηγούς των κομμάτων αποφάσισε να καλέσει το απόγευμα της Δευτέρας σε κοινή σύσκεψη όλους τους..
βουλευτές δημοσιογράφους.
Η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα που διαθέτει για την υπεράσπιση της ελληνικής δημοσιογραφίας, της Δημοκρατίας και της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα ελευθεροτυπίας. Αποφάσισε επίσης στον αγώνα αυτό για το ασφαλιστικό να συντονιστεί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...