ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πέθανε η δημοσιογράφος Παρασκευή Καλαμπάκα

Σε ηλικία μόλις 44 ετών απεβίωσε χθες η δημοσιογράφος Παρασκευή Καλαμπάκα έπειτα από ολιγόμηνη άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η Παρασκευή Καλαμπάκα γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και ήταν απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές της στο EMMABA (European Masterin Multimediaand Audiovisual Business Administrations) είχαν αντικείμενο τη Διεύθυνση Παραγωγής στα Οπτικοακουστικά Μέσα και τα Multimedia.
Από το 1994 συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» (περιοδικό «Έψιλον» και στα ένθετα Οικονομία, Info και InfoTech), «Τα Νέα» (Ταχυδρόμος), «Έθνος» (Εικόνες), «Καθημερινή» (PopularMedicine και PopularScience) και «Metropolis» (ως υπεύθυνη για τους τομείς Τεχνολογίας και Διασκέδασης) και τα οικονομικά περιοδικά «Know-How», «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Αγορά», «Λογιστής», «BankAssuranceWorld», «Banking», «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» και «Strategies». Εργάστηκε, επίσης, ως αρχισυντάκτρια σε πλήθος τεχνολογικών εντύπων, καθώς και στα.. περιοδικά «Nitro», «DownTown», «PinkWoman» και «Esquire». Είχε εργαστεί, ακόμη, ως εξωτερική συνεργάτης, στην ψηφιακή ΕΡΤ.
Τελευταία της εργασία ήταν στην εταιρία «DPG Digital Media», την οποία διέκοψε προ επταμήνου, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της.
Η Παρασκευή Καλαμπάκα ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, με ευγένεια και ήθος. Εργάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου με συναδελφικότητα και πίστη στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Διέθετε μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα της, γεγονός που της προσέδιδε ιδιαίτερη επαγγελματική επάρκεια.
Παράλληλα με την δημοσιογραφία είχε συγγράψει παιδικά παραμύθια και σενάρια σε επιστημονικά ντοκιμαντέρ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους της και αποχαιρετά μία εκλεκτή συνάδελφο, που «έφυγε» νεότατη, χωρίς να ολοκληρώσει δυστυχώς τα σχέδια και τα όνειρά της.
Η κηδεία της Παρασκευής Καλαμπάκα θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015, στις 16.00, στο Κοιμητήριο Καισαριανής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η κηδεία του Γιώργου Ανανδρανιστάκη, ο οποίος απεβίωσε χθες, θα γίνει αύριο Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, στις 11.30 π.μ. στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.