ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Οι διαφορές «ΕφΣυν» και «Αυγής»

Και οι δύο κινούνται στον ίδιο πολιτικό χώρο και οι δύο υποστηρίζουν την ίδια κυβέρνηση και οι δύο είναι από τις ελάχιστες εφημερίδες που στα χρόνια του ορυμαγδού της δημοσιογραφικής προπαγάνδας κράτησαν τη σημαία τής αυθεντικότητας στην αληθινή Ενημέρωση.
Σήμερα, στο θέμα των κόκκινων δανείων η Δημοσιογραφία κερδίζει μόνο από την «Εφ.Συν» που
λέει τα πράγματα με το όνομά τους: «Χαμηλός δείκτης προστασίας», είναι ο τίτλος της «Εφημερίδας των Συντακτών» που δεν κρύβει ότι μένουν «ακάλυπτοι χιλιάδες δανειολήπτες μετά τις αλλαγές στον νόμο Κατσέλη και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών». Αντίθετα η «Αυγή» προβάλλει την.. «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για μικρά και μεσαία εισοδήματα», διαβεβαιώνει ότι «απομακρύνονται οι περιπτώσεις πλειστηριασμού» και αναφέρεται σε «πλήρη ή ενισχυμένη κάλυψη του 60% των δανειοληπτών».
Δεν λέει ψέματα, αλλά ούτε την ΟΛΗ την αλήθεια. Δεν μπορείς να την ψέξεις γι' αυτό. Κομματικό όργανο είναι και προσπαθεί να εκφραστεί φορώντας το στενό κοστούμι τής εξουσίας με το κοντοκάβαλο παντελόνι.
Είναι η πρώτη φορά που το κάνει στις δεκαετίες της ζωής της. Δεν είναι εύκολο. Καθόλου εύκολο.
- από το harddog-sport