ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Καταγγελία-βόμβα Χατζηνικολάου για τις εκλογές της ΝΔ

Αθλητικοί παράγοντες προσπαθούν να παρέμβουν προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα!

Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόεδροι αθλητικών σωματείων θα κινητοποιήσουν τους οπαδούς τους υπέρ κάποιου υποψηφίου, προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.
Στην παραπάνω καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το μικρόφωνο του Real FM με πολλούς να ισχυρίζονται πως με την εν λόγω καταγγελία «φωτογραφίζεται» η φημολογούμενη στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα από οικονομικούς παράγοντες και προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων της Βορείου Ελλάδας.
Η συγκεκριμένη καταγγελία Χατζηνικολάου ερμηνεύεται από κάποιους ως απόπειρα εμπλοκής.. του μεγαλοδημοσιογράφου στα εσωκομματικά της ΝΔ (πολλοί είναι αυτοί που δεν ξεχνούν τη μεταχείριση που επεφύλαξε στον Απ. Τζιτζικώστα στον τηλεοπτικό Ενικό) κι έρχεται να ενισχύσει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τον Τζιτζικώστα, μετά και τα αμφιλεγόμενα τηλεοπτικά σποτ του στην προεκλογική μάχη.