ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ξεπέρασε τις 21.000 φύλλα το επετειακό της ΕφΣυν

Εκτοξεύτηκε η κυκλοφορία της Εφημερίδας των Συντάκτων του Σαββατοκύριακου με το επετειακό τεύχος για τα τρία χρόνια του φύλλου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 η κυκλοφορία της ΕφΣυν ήταν ανεβασμένη κατά 37,9% που μεταφράζεται σε 5.900 φύλλα περισσότερα από την κυκλοφορία της προηγούμενης εβδομάδας (στο σύνολο η ΕφΣυν πούλησε 21.470 φύλλα πανελλαδικά).
Το περασμένο Σάββατο η κυκλοφορία της εφημερίδας επανήλθε στα προηγούμενα επίπεδα - περί τις 16.000 φύλλα σε όλη την Ελλάδα.
Από τον πίνακα φαίνεται το πόσο έχουν πέσει οι κυκλοφορίες των εφημερίδων, πχ Τα Νέα πριν από τρία  χρόνια τον ίδιο μήνα και Σάββατο πουλούσαν περί τις 70.000 φύλλα και το Εθνος γύρω στις..
35.000 φύλλα... Και αν συνυπολογίσει κανείς ότι το Σάββατο τα ημερήσια φύλλα που είναι πιο «πλούσια» με προσφορές, πουλάνε πολυ περισσσότερα φύλλα, τότε οι κυκλοφορίες είναι απογοητευτικές...
Στον πίνακα φαίνονται οι κυκλοφορίες των ημερήσιων, πρωινών και απογευματινών, εφημερίδων πανελλαδικά στις 14/11 και στις 7/11 και οι διαφορές τους (Καντε κλικ για μεγέθυνση).