ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανεβoκατέβαζε κυβερνήσεις

Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Που φταρνιζόταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ένοιωθε άρρωστη σύμπασα η κυβέρνηση. Πάει ακόμη και η εποχή που ο Ψυχάρης έκανε την υποχώρηση και έμπαινε από την πίσω πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην ενοχοποιηθούν αυτοί που συναντούσε. Αν το δεις σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, πρέπει να είναι σκληρό για τον Σταύρο Ψυχάρη να χάνει τα πάντα. Να παίρνει τηλέφωνο υπουργούς και να μην απαντούν, να ζητά δάνεια και να μιλά με τους γραμματείς αυτών που κάποτε διόριζε και (το χειρότερο) να απολογείται σε Εισαγγελείς που κανονικά θα έπρεπε να τρέμουν μπροστά στο όνομα και την εικόνα του.
Κανένας δεν δίνει πια σημασία στο Σταύρο Ψυχάρη. Οι εφημερίδες του καταρρέουν και πουλάνε προσφορές αντί για ισχύ της παλιάς ΔΟΛιας ενημέρωσης. Αν επιμείνεις να το βλέπεις ανθρώπινα,..
ο Ψυχάρης δεν έχει άλλο τρόπο να αντιδράσει στην κατάρρευση απ’ το να κάνει αυτά που έκανε χρόνια. Να πιέσει, να κάνει επίδειξη ισχύος, να βρυχηθεί για να δείξει τα δόντια του. Δεν μπορεί να καταλάβει όχι μόνο πως δεν έχει πλέον δόντια αλλά μασέλα αλλά πως ακόμη και τα blog που φτιάχνουν 18χρονοι πιτσιρικάδες διαβάζονται περισσότερο από τα ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ και όλα τα έντυπά του μαζί. Ακόμη και ο Σταύρος Θεοδωράκης του λες πλέον Ψυχάρης και ρωτάει «ποιός Ψυχάρης» σα να υπάρχουν και άλλοι πέραν του ενός και πάτρωνα.
Αυτές τις μέρες ο Ψυχάρης θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του, τότε που με ανώνυμα παραπολιτικά σχόλια ρωτούσε «ποιός υπουργός εθεάθη στο Κολωνάκι με ξανθιά καλλονή» και του έστελνε λουλούδια το μισό υπουργικό συμβούλιο. Γιατί ναι, ο Ψυχάρης καθιέρωσε τα κουίζ στη δημοσιογραφία και όχι η Εσπρέσσο και οι ροζ φυλλάδες. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει μια φήμη η οποία μέσα από τρία ΒΗΜΑτα επιχειρεί να αποκτήσει το χαρακτήρα βεβαιότητας.
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου του Κ. Βαξεβάνη στο koutipandoras ΕΔΩ