ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Μαρία Μπακοδήμου στο OPEN

Kαι η Ελεωνόρα Μελέτη στον Alpha 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN. Η παρουσιάστρια,έρχεται να ενισχύσει το prime time του OPEN με μια νέα εκπομπή με δυνατές ιστορίες, συναίσθημα και συγκίνηση.
«Το OPEN καλωσορίζει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και της εύχεται..
κάθε επιτυχία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
***
Επίσης με ανακοίνωσή του το Open, γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό πως τον Σεπτέμβριο κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το νέο παιχνίδι μόδας με όνομα “Style Me Up” και παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Μαζί με μια επιτροπή επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, η Μπακοδήμου υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να... αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους.
***
Η πρώην συνεργάτιδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, Aφροδίτη Γραμμέλη μετακομίζει από τη νέα σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha για να στηρίξει με την εμπειρία της στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το μοντέλο και πρώην κριτή του «GNTM», Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα πάρει φέτος το βάπτισμα του πυρός ως παρουσιάστρια ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής.

***
Από την αντίπερα όχθη η Φαίη Σκορδά έκλεισε -σύμφωνα με την ιστοσελίδα zappit- και τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο για το νέο πάνελ της. Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχει διαγράψει έως σήμερα μια αξιόλογη και ιδιαίτερα ποιοτική θεατρική πορεία, με δύο υποψηφιότητες για το βραβείο «Δημήτρης Χορν», αλλά και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ, όπως το «Η ζωή εν τάφω», που παιζόταν πέρσι στην ΕΡΤ.
***
Η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 και για δύο ώρες στον Alpha.
Από τις 7 Σεπτεμβρίου, με την Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή της ομάδας, θα έχουμε πολλή «Ώρα για Μελέτη». Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη στο στούντιο οι: Γιώργος Γρηγοριάδης και Τάσος Τεργιάκης.