ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Μάριος Διονέλλης: Γιατί αποχωρώ από το «Ράδιο Κρήτη»

O δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης σε σημείωμά του, στο προσωπικό του σάιτ, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί μετά από πολλά χρόνια από το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ:
Μετά από 26 χρόνια στη δημοσιογραφία, εκ των οποίων τα τελευταία 10 στο Ηράκλειο, νομίζω πως μπορώ πια να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, τις απόψεις μου και..
τη δουλειά μου. Τον τελευταίο έναν χρόνο, από την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές, ο δημόσιος λόγος στην πόλη που ζω έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ έχει καταγράψει μακρά ιστορία στην ενημέρωση στο νησί, με σημαντικούς δημοσιογράφους που βρέθηκαν και βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνά του, που τήρησαν και τηρούν τη δεοντολογία, που υπηρέτησαν και υπηρετούν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία. Τον τελευταίο καιρό, η εικόνα του σταθμού έχει αλλάξει ραγδαία εξαιτίας της εκπομπής “ΠΥΞΙΔΑ” του Κώστα Συλιγάρδου, η οποία καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ενημερωτικής ζώνης στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ.
Για όσους ξέρουν, ίσως δεν χρειάζεται να πω πολλά για να καταλάβουν. Για τους υπόλοιπους, μερικές εξηγήσεις για τη σημερινή μου απόφαση:
Η δημοσιογραφία που έμαθα εγώ, είναι εκ φύσεως στην αντιπολίτευση. Ασκεί σκληρό έλεγχο στους εκπροσώπους της εξουσίας και τους καλεί να λογοδοτούν για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.
- διαβάστε τη συνέχεια στο dionellis.gr (ΕΔΩ)