ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ερημώνει ο Πόρος μετά τα κρούσματα κορωνοϊού

Δύσκολη η κατάσταση στον Πόρο μετά την επιβολή των έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω των δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν στο νησί. «Εχουμε αποχωρήσεις επισκεπτών και ακυρώσεις κρατήσεων ενόψει του δεκαπενταύγουστου», είπε στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πόρου, Δημήτρης Συξέρης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα.. μέτρα τηρούνται και αυτή είναι και η σύσταση του εμπορικού συλλόγου προς τα μέλη του. Σήμερα, πάντως, αναμένονται τα αποτελέσματα των περίπου 130 τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου και ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, απέστειλαν επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας τη στήριξη των επιχειρήσεων.