ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Πέθανε στα 49 του ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουτάκου, ο οποίος απεβίωσε χθες, σε ηλικία μόλις 49 ετών.
Ο Παναγιώτης Κουτάκος γεννήθηκε το 1971 στη Νέα Υόρκη. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ως συνεργάτης του Ρ/Σ «ΔΙΑΥΛΟΣ 10» το 1991. Το 1993 πηγαίνει.. στην εφημερίδα «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», όπου ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ από το 1998, εκτελούσε τα καθήκοντα του συντάκτη ύλης. Συμμετείχε σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό και παρέμεινε στην εφημερίδα έως τη διακοπή της κυκλοφορίας της, ενώ το τελευταίο διάστημα διετέλεσε αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα “filathlos.gr”. Είχε εργαστεί, επίσης, στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Πάλης.
Ο Παναγιώτης Κουτάκος υπήρξε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Ήταν ένας ευγενής συνάδελφος, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος «έφυγε» νωρίς.