ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Καλές προθέσεις, αργοί ρυθμοί στα μιντιακά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου καθώς η “ομάδα Τσίπρα” ετοιμάζεται για την εξαιρετικά δύσκολη επόμενη περίοδο με τα μεγάλα πολιτικά μέτωπα στην οικονομία, την πανδημία και τα εθνικά θέματα, με την υποψία, μάλιστα, για κάποια αιφνιδιαστική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τα εκλογικά σενάρια δεν έχουν εκλείψει.
Με καθυστέρηση πολλών μηνών..
φαίνεται πως θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα η ενίσχυση του Γραφείου Τύπου του κόμματος που τώρα διευθύνεται από τον στενό συνεργάτη του προέδρου Νίκο Ανδριόπουλο, έναν άνθρωπο αεικίνητο και ικανό αλλά χωρίς τις αναγκαίες βοήθειες που απαιτείται για κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε την διακυβέρνηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του γραφείου Τύπου θα ενισχυθεί και δη από επαγγελματίες δημοσιογράφους της αγοράς, όπως έπραξε τα προηγούμενα χρόνια (ως αξιωματική αντιπολίτευση και μετά ως κυβέρνηση) η Ν.Δ (Σπυράκη, Ζούλας, Λαζαρίδης, Πελώνη, Βλαστάρης, Μητρόπουλος, Ευθυμίου, Τσιόδρας, Χούκλη κ.ά), ενώ προωθείται και η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την τοποθέτηση ενός ή και δυο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου δίπλα στον Αλέξη Χαρίτση που σηκώνει μόνος του το βάρος της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται φήμες (Espresso) περί μετακίνησης της Στέλλας Γκαντώνα στο web κανάλι που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοσιογράφος παραιτήθηκε από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Open και γράφεται πως οδεύει προς το διαδικτυακό τηλεοπτικό εγχείρημα της Κουμουνδούρου (EΔΩ).
Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως επειδή το συγκεκριμένο project έχει εμπλακεί στις γνωστές παραλυτικές ισορροπίες μεταξύ “συνιστωσών” και στους αργούς ρυθμούς των στελεχών της Κουμουνδούρου, η Στέλλα Γκαντώνα μπορεί να αναλάβει άλλο ρόλο, όπως στο επικοινωνιακό “τιμ” ή και αναπληρώτρια του Αλέξη Χαρίτση.
Η δημοσιογράφος, πάντως, διαψεύδει τα σενάρια αυτά και κρατά χαμηλούς τόνους, αν και είναι σαφές πως μια τέτοια μετακίνηση θα άλλαζε τον “αέρα” στην ερμητικά κλειστή Κουμουνδούρου.
Αλλά και η “διεύρυνση” μαζί με το rebranding του ραδιοσταθμού “Στο Κόκκινο” ( υπό την διεύθυνση του Νίκου Ξυδάκη) δεν προχωρά με ταχείς ρυθμούς, όπως φαινόταν πριν δύο μήνες, καθώς καμία συζήτηση με δημοσιογράφους και ισχυρά ονόματα της αγοράς δεν έχει προχωρήσει. Οι εσωτερικές αντιπαλότητες και οι διαφωνίες και για τα κομματικά μίντια θα λυθούν μόνο, ως φαίνεται, όταν ο Αλέξης Τσίπρας πάρει επάνω του τις τελικές αποφάσεις…

- πηγή: libre.gr