ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο «σκόρος»

Ο «σκόρος» τού δημοσιογραφικού χαρτιού κατατρώει τις εφημερίδες γιατί δεν μπορούν να βρουν αντίδοτο. Δεν το βρήκε ούτε το Έθνος –και ας είχε πίσω του την τεράστια οικονομική δύναμη που θα του επέτρεπε να κάνει την ανατροπή τής μοίρας τού Τύπου, αρκεί να ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Να ήθελε δηλαδή να αναδομήσει έναν ερειπιώνα, έναν κατεστραμμένο τίτλο, στον οποίο..
λανθασμένα επένδυσε. Η ανακοίνωση της Dimera για το οριστικό κλείσιμο του Έθνους (οριστικό γιατί το
Κυριακάτικο μας αποχαιρετά σε τρεις μέρες, έναν χρόνο αφότου μας είχε αποχαιρετήσει το Ημερήσιο) μετακυλύει την ευθύνη της αποτυχίας, ή μέρος της, στη «μονοπωλιακή κατάσταση στον χώρο της διανομής του Τύπου». Η οποία διανομή, σύμφωνοι, ήταν προβληματική (έχει καταγγελθεί και από άλλες εκδόσεις αυτό), ιδιαίτερα μετά το κλείσιμο της Ευρώπης, δηλαδή του δεύτερου πρακτορείου Τύπου. Αλλά δεν φταίει αυτή επειδή έκλεισε (και) το Έθνος.
Η δικαιολογία δείχνει αφελής, και η Dimera, αν πραγματικά την πιστεύει, είναι εθελότυφλη. Το Έθνος έκλεισε γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε να τρέξει λειτουργώντας «πάση δυνάμει» τις μηχανές του στο πεδίο των Μέσων. Όπως δεν ήθελε (δεν ήθελε, όχι δεν μπορούσε) να παλέψει για να πάρει τον ΔΟΛ ή το Mega.
- διαβάστε τη συνέχεια στο Harddog ΕΔΩ