ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ: Κατέστρεψαν απουσιολόγια στο Κολλέγιο Αθηνών...

...επειδή κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλης Κουρουτός, με ανάρτησή του στο facebook.
Ο κ. Κουρουτός, κατηγορώντας την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ότι με το νόμο για τα ιδιωτικά..
σχολεία επιχειρεί να προστατεύσει τα ιδιωτικά συμφέροντα, καταγγέλλει επίσης "την απίστευτη υπόθεση της καταστροφής βιβλίων απουσιών στο σχολείο της, στο Κολλέγιο Αθηνών".
Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ σημειώνει ακόμα ότι "για το θέμα έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ. Ποια είναι τα αποτελέσματά της; Τι κάνει η Υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει; Ποιους έχει παραπέμψει; Ποιων την τιμωρία ζητά παραδειγματικά; Η απάντηση αυτή που φαντάζεστε. Δεν έχει κάνει τίποτε"
Η ανάρτηση του προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτού στο Facebook:
Ποιους επιχειρεί να προστατεύσει η κ. Κεραμέως με το νόμο της;
Μην είναι μόνο οι παρανομούντες ιδιοκτήτες που πρωταγωνιστούν σε μαύρη εργασία και φοροδιαφυγή;
Μην είναι μόνο αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα κάνουν με εκβιασμούς τα ωράριά μας ακορντεόν και τις εργασιακές μας σχέσεις λάστιχο;
Όχι μόνο αυτοί. Η βασική της στόχευση είναι άλλη. Να δημιουργήσει ένα «άβατο» στα μεγάλα σχολεία της ελίτ με φοβισμένους εκπαιδευτικούς.
Ξέρει η κ. Υπουργός εδώ και μήνες – επισήμως από εμάς από τις 23 Δεκεμβρίου του 2019 – για την απίστευτη υπόθεση της καταστροφής βιβλίων απουσιών στο σχολείο της, στο Κολλέγιο Αθηνών. Γιατί κατέστρεψαν τα βιβλία; Μα διότι κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες απαξιώντας να παρακολουθούν μαθήματα και θα κινδύνευαν να μείνουν στην ίδια τάξη.
Για το θέμα έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ. Ποια είναι τα αποτελέσματά της; Τι κάνει η Υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει; Ποιους έχει παραπέμψει; Ποιων την τιμωρία ζητά παραδειγματικά;
Η απάντηση αυτή που φαντάζεστε. Δεν έχει κάνει τίποτε. Και δεν σκοπεύει να κάνει. Το έδειξε με το νόμο που της υπαγόρευσαν κι αυτή υπέγραψε.
Διότι το όνειρό της, το όνειρο των πολιτικών της μεντόρων και όσων χρηματοδοτούν το κόμμα της είναι ένα ιδιωτικό σχολείο όπου οι «γόνοι» απροβλημάτιστα θα «αριστεύουν» χωρίς να χρειάζεται καν να παρακολουθούν. Χωρίς να απαιτείται καν να δίνουν εξετάσεις.
Ένα ιδιωτικό σχολείο-φάντασμα από μια Υπουργό-φάντασμα.