ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Μη φοβάστε για το Σοφάκι μας, θα τα καταφέρει

Από τότε που μάθαμε πως ο τέως βασιλεύς της Ισπανίας, ο Χουάν... Πούντος, εγκατέλειψε νύχτα τη χώρα του προς άγνωστη κατεύθυνση για να γλιτώσει το τομάρι του –και, το βασικότερο, κάτι εκατοντάδες ψωροεκατομμύρια που έχει μαζέψει από μίζες όλα αυτά τα χρόνια– από τους ασεβείς εισαγγελείς, ένα αδυσώπητο ερώτημα δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε τα βράδια:..
Τι θα απογίνει τώρα η πρώην πριγκιπέσα μας και νυν βασιλομήτωρ των βάρβαρων Βησιγότθων, η ρέινα η Σοφία μας; Θα ακολουθήσει άραγε τον άντρα της ζωής της στη μαύρη ξενιτιά; Ή μήπως θα κάτσει στα βασιλικά της... αυγά, περιμένοντας στωικά τη δικαίωση (χα!) και επιστροφή του φυγόδικου συζύγου;
Ευτυχώς, από χτες η καρδιά όλων μας εδώ στην «Εφ.Συν.» πήγε στη θέση της. Με μια λιτή ανακοίνωση, η παγκόσμια κοινή γνώμη ενημερώθηκε αρμοδίως πως η Επίτιμη Βασίλισσα της Ισπανίας, το Σοφάκι μας, δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τον Χουάν Κάρλος στην αυτοεξορία του. Αντ’ αυτού, θα συνεχίσει, λέει, τις διακοπές της στο εξοχικό της παλάτι στη Μαγιόρκα, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες με καλή παρέα: τη (διαζευγμένη) μεγαλύτερη κόρη της, Ινφάντα Ελενα, και τη (γεροντοκόρη) αδερφή της και «πριγκίπισσα διάδοχο της Ελλάδας», Ειρήνη. Σύντομα όμως θα γυρίσει στη Μαδρίτη, όπου θα συνεχίσει να διαμένει στο μικρό παλάτι της, τη «Θαρθουέλα» - όπου θα πνίγει τον καημό της για τον αδόκητο χωρισμό στις φιλανθρωπίες και τις «θεσμικές της δραστηριότητές».
Πέρα από την πλάκα, πάντως, η μαύρη αλήθεια είναι πως το βασιλικό ζεύγος έχει εδώ και αρκετά χρόνια «απομακρυνθεί», δεδομένου πως ο μουρντάρης Χουάν το έχει κάνει τάρανδο το Σοφάκι μας - και όχι μόνο με αυτή την καταραμένη ξανθιά αντροχωρίστρα, τη Γερμανοδανέζα ερωμένη και... πλύστρα των κλεμμένων εκατομμυρίων του, την Κορίνα Λάρσεν- τσου-Βιτγκενστάιν-Ζάιν-κλάιν-μάιν, που είναι για μία ακόμη φορά η «πέτρα του σκανδάλου»!

Γιώργος Τσιάρας / EφΣυν