ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Η Στέλλα Γκαντώνα έφυγε από το Open για το ΣΥΡΙΖΑ TV

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα του Open Στέλλα Γκαντώνα παραιτήθηκε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη καθώς αποδέχτηκε πρόταση συνεργασίας που της έγινε από την Κουμουνδούρου για να έχει τον ρόλο της newscaster στο διαδικτυακό κανάλι που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε..
 δημοσίευμα της «Espresso» που επισημαίνει ότι μέσα στις γενικότερες ανακατατάξεις που γίνονται στο Open αυτή την περίοδο, η παραίτηση της Στέλλας Γκαντώνα αιφνιδίασε τους ιθύνοντες του σταθμού, καθώς η παρουσιάστρια σήκωνε και το βάρος της αντικατάστασης της εγκύου Νίκης Λυμπεράκη (γέννησε σήμερα στο ΙΑΣΩ) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Όπως αναφέρει η Espresso:
Η Στέλλα Γκαντώνα θα παραμείνει στις επάλξεις των δελτίων και την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θ’ αποχωρήσει για να ξεκουραστεί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και να ξεκινήσει έπειτα την προετοιμασία της επιστροφής της μέσω διαδικτύου στο ΣΥΡΙΖΑ TV. Τα στούντιο και τα γραφεία του καναλιού ετοιμάζονται ήδη στο στρατηγείο του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ούτως ώστε να εκπέμψει το συντομότερο δυνατό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν επενδύσει πολλά σε αυτό.
Να θυμίσουμε ότι η Στέλλα Γκαντώνα παρουσίαζε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Open τα Σαββατοκύριακα, από τον Οκτώβριο του 2018, ενώ είναι η πρώτη που αποχωρεί από το κανάλι μετά τις αλλαγές που έγιναν στον ενημερωτικό τομέα πριν από μερικούς μήνες, με την είσοδο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στον σταθμό.