ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ο Πέτρος Κατσάκος θέλει να γίνει εκδότης

«Έτσι μου ’ρχεται να παρατήσω το μεροδούλι - μεροφάι στην «Αυγή» και ν’ ανοίξω το δικό μου site. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος δημοσιογράφος θα είμαι που θα αναζητήσω την τύχη μου στον κόσμο του Διαδικτύου».
Τα παραπάνω γράφει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος που θέλει κι αυτός να γίνει ηλεκτρονικός εκδότης στήνοντας ένα site, που θα το ονομάσει,..
όπως λέει, livanistiri.gr
Μάλιστα ο Κατσάκος αναφέρεται και στο παρθενικό του άρθρο με το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του ως εκδότης - δημοσιογράφος. Γράφει χαρακτηριστικά:
«Επειδή θέλω να διατηρήσω τη σοβαρότητα της ιστοσελίδας μου και της υπογραφής μου, θα αποφύγω τον πειρασμό να ασχοληθώ με την κομψότητα του πρωθυπουργού και της συζύγου του και θα καταπιαστώ με πιο σοβαρά θέματα. Έχω, μάλιστα, κατά νου και το παρθενικό μου άρθρο. Θα ξεκινήσω την καριέρα μου ως ηλεκτρονικός εκδότης γράφοντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον νέο «Φαραώ». Το «Μωυσής» και το «Τσόρτσιλ» εξάλλου τα έχουν κατοχυρώσει άλλοι, ικανότεροι συνάδελφοι, οπότε και με το «Φαραώ» θέλω να πιστεύω πως θα βρω κι εγώ μια θέση στη λίστα Πέτσα Νο 2, που, όπως πάνε τα πράγματα με τον κορωνοϊό, σύντομα θα τη βρούμε μπροστά μας»...

- διαβάστε ολόκληρη την «εξομολόγηση» Κατσάκου ΕΔΩ