ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Τελικά τι συνέβη στη συναυλία του Μάλαμα στην Καβάλα;

Η διοργάνωση διαψεύδει τα περί συλλήψεων και προστίμων και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά για τα ψευδή δημοσιεύματα.
Στο επίκεντρο της ενημέρωσης βρέθηκε χθες η περιοχή της Καβάλας εξαιτίας της μεγάλης αύξησης κρουσμάτων, η οποία οφείλεται στο ξέσπασμα κορονοϊού σε εργοστασιακή μονάδα.
Λίγη ώρα αργότερα, όμως, με τα.. φώτα στραμμένα στην μακεδονική πόλη, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση περί σημαντικών παραβάσεων στα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης (την Παρασκευή 31 Ιουλίου).
Το διαδίκτυο γέμισε με δημοσιεύματα περί συνωστισμού στην εκδήλωση, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, ενώ, το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι σημειώθηκε μία σύλληψη και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή.
Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η efsyn.gr φιλοξένησε δηλώσεις της δικηγόρου του υπεύθυνου για τη διοργάνωση της συναυλίας, Αγνής Πατρώνα, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας ότι ούτε σύλληψη πραγματοποιήθηκε ούτε κάποιο πρόστιμο έχει επιβληθεί.
Η διοργάνωση, μάλιστα, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, όπου παραθέτει αναλυτικά τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας, ενώ παραθέτει και φωτογραφικό υλικό.
Κάνει λόγο για ψευδή, ανακριβή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.





Σύμφωνα με τους διοργανωτές «τα περί συλλήψεως του νόμιμου εκπροσώπου της διοργανώτριας και επιβολής σε βάρος μας προστίμου από ποινικό δικαστήριο τυγχάνουν στο σύνολό τους αναληθή και συκοφαντικά, επιφυλασσόμαστε δε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας».

-δείτε την ανακοίνωση στην efsyn ΕΔΩ