ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Εκτός Open η Στέλλα Γκαντώνα

Παραιτήθηκε από το «ανοιχτό κανάλι» η Στέλλα Γκαντώνα, η οποία παρουσίαζε τα κεντρικά του δελτία ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, από τον Οκτώβριο του 2018. Είναι η πρώτη αποχώρηση παρουσιαστή από τις ειδήσεις του Open, μετά τις αλλαγές που έγιναν στον ενημερωτικό του τομέα πριν μερικούς μήνες, με την είσοδο του..
Χρήστου Παναγιωτόπουλου. H Στέλλα Γκαντώνα ήταν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
***

Η Βουλή των Ελλήνων έβγαλε (ηλεκτρονικό) περιοδικό. Λέγεται «Επί του περιστύλιου», είναι πολυσέλιδο και περιέχει θέματα σχετικά με το, τι άλλο, κοινοβούλιο. Στις σελίδες του υπάρχει «ρεπορτάζ για όλες τις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες στο Κοινοβούλιο, τις διεθνείς αποστολές, καθώς και αναλυτική παρουσίαση του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Βιβλιοθήκης και του Ιδρύματος της Βουλής».
***
Ο κορωνοϊός, το κίνημα «Black Lives Matter», η περαιτέρω κλιματική αλλαγή και γενικά τα όσα συνέβησαν (και συμβαίνουν) την χρονιά που διανύουμε και άλλαξαν τον κόσμο, θα είναι το κεντρικό θέμα του θρυλικού περιοδικού μόδας Vogue. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια της ιστορίας της, η Vogue κάλεσε όλες τις εκδόσεις της ανά τον κόσμο να συνεργαστούν και να κυκλοφορήσουν το τεύχος «Ελπίδα». «Το τεύχος Σεπτεμβρίου της Ελληνικής Vogue θα είναι γεμάτο με εικόνες και ιστορίες αξιοθαύμαστων ανθρώπων που μας γεμίζουν ελπίδα. Ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο», δήλωσε η editor-in-chief της Ελληνικής Vogue Θάλεια Καραφυλλίδου.
***
Την Τετάρτη 05/08 στις 10 το πρωί και για δύο ώρες, ο Γιάννης Δημητριάδης θα παρουσιάσει στους ακροατές του ραδιοσταθμού 10 βιβλία τα οποία θα περιγράφουν τη ζωή και το έργο μεγάλων ονομάτων του διεθνούς πενταγράμμου, όπως ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Μάιλς Ντέιβις, ο Τζον Λένον, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Κάρλος Σαντάνα και άλλοι, για να διαβάσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.