ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Οpen και Εθνος στον 9ο όροφο του Makedonia Palace

Φωτογραφίες

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να στηρίξει απόλυτα το τηλεοπτικό εγχείρημα με το Open αλλά και την έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Αυτό διαφαίνεται από τις κινήσεις του επιχειρηματία ο οποίος πρoχωρά στη δημιουργία εγκαταστάσεων του Open στη Θεσσαλονίκη που αποτελούνται από ένα open space..
newsroom για τους δημοσιογράφους του σταθμού και της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και ethnos.gr με έδρα τη βόρεια Ελλάδα.

Η στρατηγική αυτή κίνηση καθιστά το OPEN το μοναδικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με πλήρως εξοπλισμένα γραφεία και ένα υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη. Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (ιδιοκτησίας Σαββίδη) στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον 9ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου με θέα την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο.
Τα γραφεία του OPEN TV στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν και ένα άκρως καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα στούντιο, εξοπλισμένο με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας και ρομποτικές κάμερες, που επιτρέπουν remote έλεγχο και χειρισμό από τους τεχνικούς του media group που βρίσκοντας στις κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα.
Ο Ιβάν Σαββίδης ευελπιστεί πως τα γραφεία και κυρίως το στούντιο θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για να προλάβει την περίοδο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, όταν η καρδιά των πολιτικών και επιχειρηματικών εξελίξεων θα χτυπά στην συμπρωτεύουσα.
Δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται:


- πηγή φωτό: ethnos.gr