ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Εκτός ΑΝΤ1 (για 2η φορά) ο Κώστας Τσολάκης

Και επίσημα έλαβε τέλος η συνεργασία του επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, Κώστα Τσολάκη με τον όμιλο του ΑΝΤ1. Το κανάλι με μια λιτή ανακοίνωση ανέφερε σχετικά: “Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την  συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη”..

Ο Κώστας Τσολάκης τα τελευταία 3,5 χρόνια ασκούσε καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και είχε υπό την ευθύνη του το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνόλου των ενεργειών που αφορούσαν την Στρατηγική Επικοινωνία του και στις οποίες περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων: η Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου, η Εσωτερική Επικοινωνία, τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι Χορηγίες Επικοινωνίας και η Διοργάνωση Internal και Εxternal Events.
Από την πλευρά του o K. Τσολάκης δίνει ραντεβού μετά τις διακοπές και γράφει στα σόσιαλ μίντια:
«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία The Kompany. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It's good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας»