ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Δείτε τον Δημήτρη Κοντομηνά σε διαφήμιση το 1975

Το 1974 δεν έγινε μόνο η Μεταπολίτευση. Ήταν και η χρονιά της ραγδαίας ανάπτυξης της Interamerican. Είχε ιδρυθεί το 1969 από τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Αλέξανδρο Ταμπουρά η ασφαλιστική εταιρεία που με το όνομά της έδινε την εντύπωση, σε πολλούς, ότι ήταν «Interamerican», δηλαδή ένας αμερικανικός..
κολοσσός κι όχι μια μικρή ελληνική ασφαλιστική εταιρεία η οποία μεγάλωσε, έγινε Α.Ε το 1971 κι ο νέος από τα Σεπόλια έζησε το δικό του όνειρο, όπως πολλά χρόνια αργότερα ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Ετσι κι αλλιώς ο Κοντομηνάς ήταν… Αντετοκούμπο στις πωλήσεις!
Το 1975 στο πρώτο φύλλο της «Ελευθεροτυπίας» βρίσκουμε μια διαφήμιση με τον 36χρονο τότε Δημήτρη Κοντομηνά, φάτσα κάρτα, να λέει για το πόσο μεγάλωσε η εταιρεία του.
Από τότε, ο ιδιοκτήτης της «Ιντεραμέρικαν», έγινε «άσος» στις μεγάλες συμφωνίες, επί το ελληνικότερον… deal! Πούλησε την ασφαλιστική εταιρεία σε πορτογαλική εταιρεία που αργότερα συγχωνεύτηκε με μια ολλανδική, πούλησε τον «Alpha» στην «Motor Oil» του ομίλου Βαρδινογιάννη…
Στη διαφήμιση τον βλέπουμε εντελώς διαφορετικό απ’ ότι είναι σήμερα.

πηγή: pasatempo