ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Η αυτοκρατορία του ράσου

Άνθιμοι στα Πανεπιστήμια, ιεροδιδάσκαλοι στα σχολεία, μέρες γιορτής ενάντια στις αμβλώσεις και πάνω απ’ όλα ασυδοσία. Διότι «τώρα νιώθουμε ότι έχουμε πρωθυπουργό».
(...) Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε επειδή …παραήταν αριστερός, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι, σε καίρια ζητήματα κοινωνικά απαραίτητων και οικονομικά ανέξοδων μεταρρυθμίσεων, ο εκπεσών πρωθυπουργός..
παραήταν δεξιός. Για την ακρίβεια, παραήταν άτολμος και ισορροπιστής.
Πίστεψε, προφανώς, ότι όφειλε να πλασάρει προφίλ κεντρώου και συμβιβαστικού ηγέτη «όλων των Ελλήνων». Αλλά η ατολμία έκανε τη φυσιογνωμία του ΣυΡιΖα πιο θολή, λιγότερο προοδευτική και πάντως απωθητική για όσους ονειρεύονταν μία ρηξικέλευθη κυβέρνηση της Αριστεράς.
Η λυπητερή καταφτάνει σε δόσεις, μέσα από μικρά –αλλά οδυνηρά- πραξικοπήματα από τους διπρόσωπους «συμμάχους» του Τσίπρα στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης. Ο Καμμένος πήδηξε από το σκάφος όταν το είδε να κατευθύνεται προς τα Σκόπια, ο Παυλόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει τις αλλαγές στην ηγεσία δικαιοσύνης, ο Ιερώνυμος πανηγυρίζει που επιτέλους έχει πρωθυπουργό του χεριού του και όλοι μαζί κλαίμε, για την πλησίστια επιστροφή στον σκοταδισμό.
Με τις ευλογίες του κυρίαρχου λαού, εννοείται. «Η γυναίκα που κάνει πρωκτικό σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης γεννάει ομοφυλόφιλα τέκνα», ήρθε να μας αποτελειώσει μία φωνή με μεσαιωνική προφορά, από τα δηλητηριώδη χείλη Κύπριου μητροπολίτη. Θα έβγαινα στους δρόμους να κάνω γκάλοπ ώστε να μετρήσω πόσοι συμπολίτες μας πιστεύουν στ’ αλήθεια τέτοιες ασυναρτησίες, αλλά φοβάμαι το αποτέλεσμα.
- από κείμενο του Νίκου Παπαδογιάννη στο.koutipandoras (ολόκληρο ΕΔΩ)