ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Τέλος για το ενημερωτικό ραδιόφωνο του Δ. Μάρη

Σε μουσικό ραδιόφωνο μετατρέπεται ο ρ/σ News 24/7 του ομίλου Μάρη, όπως ήταν άλλωστε και η αρχική του άδεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους του σταθμού αλλά και για την ίδια την ενημέρωση.
Η διακοπή μετάδοσης ενημερωτικού προγράμματος και η μετατροπή του ραδιοσταθμού σε μουσικό γνωστοποιήθηκε και στους ακροατές από τον Διευθυντή..
Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου της 24MEDIA Μάνο Χωριανόπουλο και τον διευθυντή του ραδιοφώνου Βασίλη Σκουρή που εκείνη την ώρα κανονικά είχε την εκπομπή του «Παιχνίδια εξουσίας».
Για τις επόμενες τέσσερις ώρες ο σταθμός έπαιζε συνεχώς μουσική (συγκρατήσαμε το I want to break free που δίνει και το στίγμα του σταθμού για σήμερα) με μια μόνο διακοπή για διαφήμιση της Stoiximan.
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα στο news247.gr αναφέρεται:
"H 24MEDIA προχωρά στη μετατροπή της συχνότητας 88.6
Η 24MEDIA ύστερα από δύο χρόνια και μια μεγάλη οικονομική επένδυση με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ενημερωτικού ραδιοφώνου, μετά από συνεχείς κλήσεις από το ΕΣΡ, προχωρά στη μετατροπή της συχνότητας 88,6 σε μουσικό ραδιόφωνο.
Αρχικά με το Ραδιόφωνο 24/7 και στη συνέχεια με τον News 24/7 η 24MEDIA επένδυσε έμπρακτα και με συνέπεια στην ενημέρωση, δημιουργώντας συνολικά πάνω από 50 θέσεις εργασίας. Ωστόσο, η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο.
Αντιθέτως η στρατηγική της 24MEDIA παραμένει ξεκάθαρη, ισχυρή και απόλυτα ταυτισμένη με υγιή και δυναμικά media brands. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα.
Η 24MEDIA συνεχίζει την απόλυτα συνεπή πορεία της, στηρίζοντας τα σχέδια και την ανάπτυξη της στους εκατοντάδες ανθρώπους του ομίλου και το κοινό όραμα για δημιουργία, ανάπτυξη και επιτυχία."