ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Δεκάδες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία των υπουργών της ΝΔ

Βρήκαν λύση στο πρόβλημα της... ανεργίας του κλάδου των ΜΜΕ!

Η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται πως βρήκε τρόπο για να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας στον κλάδο των δημοσιογράφων!..
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», ο σχεδιασμός, όπως υπηρετείται και από το πρώτο ν/σ που θα..
κατατεθεί για τη δομή και λειτουργία της κυβέρνησης και το επιτελικό κράτος, το οποίο επιμελείται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, προβλέπει ότι κάθε υπουργός θα δικαιούται εννέα μετακλητούς υπαλλήλους και δύο δημοσιογράφους!
Ετσι αμέσως αμέσως πιάνουν πόστο δίπλα στους (51) υπουργούς της ΝΔ 102 δημοσιογραφοι. Χώρια που ο αριθμός των απασχολουμενων δημοσιογράφων σε υπουργεία θα αυξηθεί καθώς
κάθε υφυπουργός θα δικαιούται έξι μετακλητούς υπαλλήλους (χωρίς δημοσιογράφους, οι οποίοι, εάν κριθούν αναγκαίοι, μπορούν να καλύψουν μία από τις έξι θέσεις).
Μικρό αριθμό μετακλητών, έως πέντε, θα έχουν οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνεται απαραίτητο να συνεπικουρηθούν από μετακλητούς και ειδικούς συμβούλους. Και αυτό διότι μειώθηκε ο αριθμός τους –από 93, οι γενικές γραμματείες περιορίστηκαν σε πέντε– συγκεντρώνοντας περισσότερες αρμοδιότητες σε κάθε γραμματεία.
Κάποιοι κακόπιστοι άρχισαν τα «μαντέψε ποιους θα πάρουν» και πως έτσι «εξοφλούνται γραμμάτια» και ότι σίγουρα «θα ανταμειφθούν εκείνοι που με αντισυριζέικη προπαγανδα, "έβαλαν πλάτη" προεκλογικά για να στηριχθεί η ΝΔ».
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το πρόβλημα είναι αν η επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε άνεργους δημοσιογράφους (σαν ανέκδοτο ακούγεται) ή αν θα δούμε πάλι κάποιους διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες στο πλευρό των υπουργών..