ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Διαμαρτύρονται στο «Bήμα»...

...επειδή οι υπουργοί δίνουν συνεντεύξεις πρώτα στην «Καθημερινή»

Μια παλιά κόντρα ξύπνησε εσχάτως στα media και συγκεκριμένα ανάμεσα στο “Βήμα” και την “Καθημερινή”! Για την ακρίβεια η “κόντρα” είναι μονόπλευρη, αφού το “Βήμα” είναι αυτό που διαμαρτύρεται στην κυβέρνηση.
Και αιτία των παραπόνων και των..
διαμαρτυριών είναι ότι οι υπουργοί της επιλέγουν να μιλήσουν πρώτα στην “Καθημερινή” και μετά σε όλους τους υπόλοιπους!
Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον οι υπουργοί παραχωρούν συνεντεύξεις με προτεραιότητα στην “Καθημερινή”, ενώ στα αιτήματα των δημοσιογράφων του “Βήματος” το παίζουν δύσκολοι!
Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι η “Καθημερινή” όχι μόνο στηρίζει παραδοσιακά τη συντηρητική παράταξη, αλλά και πιο ειδικά – κατά κοινή ομολογία, είναι περισσότερο “κοντά” στη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Και μπορεί το συγκρότημα Μαρινάκη να στηρίζει την κυβέρνηση, είναι φανερό όμως και δεν το κρύβουν στη Συγγρού, ότι το κάνουν με κριτική διάθεση! Το είδαμε πρόσφατα στην τοποθέτηση των γενικών γραμματέων!
Τέλος, πέρα όλων των άλλων ο Αλέξης Παπαχελάς ως διευθυντής της “Καθημερινής” έχει καλύτερες προσβάσεις στο σημερινό σύστημα εξουσίας, από ό,τι ο διευθυντής του “Βήματος” Αντώνης Καρακούσης που επιπλέον έχει χαρακτηρίσει την οικογένεια Μητσοτάκη “φαύλη”.

- από το enimerosi24