ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Σιωπή από Ν.Δ για Λούλη

Τι λέει ο ίδιος για τις αποκαλύψεις της ΕφΣυν για τους ύμνους σε χούντα - Παπαδόπουλο

Ένοχη σιωπή τηρεί μέχρι αυτή την ώρα η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τους ύμνους του νέου γενικού γραμματέα Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη, στη χούντα αλλά και την προσπάθεια..
εξωραϊσμού της διακυβέρνησης από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.
Ο ίδιος ο εγκαλούμενος με δήλωσή του κάνει λόγο για «ψυχρή αποτύπωση» της ελληνικής ιστορίας στο βιβλίο του, αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακέρα, δηλαδή τη σχέση του με τον πραξικοπηματία και ηγέτη της δικτατορίας, Γεώργιο Παπαδόπουλο, αλλά και όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που αναφέρει σ' αυτό.
Ολόκληρη η δήλωση του Κ. Λούλη
«Όσοι μου ασκούν κριτική, προφανώς δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο μου που συνιστά μια ψυχρή αποτύπωση των δύο τελευταίων αιώνων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει και την περίοδο της Χούντας των Συνταγματαρχών. Τους όψιμους επικριτές μου, τους παραπέμπω στις δέκα τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Εκεί θα βρουν 60 εγκωμιαστικά σχόλια για την αντικειμενική αποτύπωση των ιστορικών γεγονότων από εκπροσώπους ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Νίκος Τόσκας και Γιάννης Καραγιάννης».
- πηγή: ΕΦΣΥΝ / Ολες οι αντιδράσεις και νέες αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» για το θέμα στο φύλλο της Δευτέρας