ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Καλώς ήρθε το... δολάριο στα media

Για μικροεπενδυτές που θα δώσουν τονωτική ένεση, μιλά ο ένας. Για πιο μεγάλους που θα βάλουν πολλά χρήματα, μιλά ο άλλος. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ραντεβού γίνονται τελευταία στον κλάδο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΜΜΕ. Βέβαια μπορεί και να ισχύει το..
"όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" που είναι τελικά και το πιθανότερο.
***
Κινούμενη άμμος αναμένεται να είναι τις επόμενες εβδομάδες το τοπίο στα ΜΜΕ προσπαθώντας να ισορροπήσουν τα θέλω της νέας κυβέρνησης και την κριτική που πρέπει να κάνουν. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε διευθυντικές θέσεις, αλλά και να υπάρξουν νέες είσοδοι σε κομβικά πόστα. Από Σεπτέμβριο κάποια ΜΜΕ δεν θα τα… γνωρίζουμε, λένε κάποιοι που ξέρουν.
***
Την προβληματίζει το γραφείο Τύπου… Είναι μια από τις γυναίκες που επιλέχθηκαν από τον Μητσοτάκη για το υπουργικό συμβούλιο και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ενώ όμως έχει ήδη φέρει στο γραφείο όλους τους συνεργάτες της, έχει… θέμα με το Γραφείο Τύπου, καθώς δεν μπορεί να βρει εκείνη τα άτομα της… απολύτου εμπιστοσύνης της. Είναι ένα ζήτημα που την απασχολεί πολύ, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της που είχαν ήδη από πριν έτοιμους τους ανθρώπους που θα αναλάβουν…
***
Στον ΑΝΤ1 λεφτά... υπάρχουν, αλλιώς δεν θα προγραμμάτιζαν για του χρόνου σειρά που θα κοστίσει ανά σεζόν... 6 εκατ. ευρώ.  Πρόκειται για τη σειρά εποχής "Άγριες μέλισσες" και θα γυριστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός πλατό. Λίγα μεν αλλά καλά θα έχει το κανάλι του Αμαρουσίου για του χρόνου. Να δούμε αν θα τα κερδίσει τα στοιχήματα.
- πηγή: fmvoice.gr