ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Αλλαγές στη ΝΔ - Νέοι Γραμματείς και Διευθυντές

Με σημερινή απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ως νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο κ. Γιώργος Στεργίου. Αναπληρωτής του προτείνεται ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, -ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του..
Προέδρου του κόμματος στην Πειραιώς, ενώ Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος.
Eπίσης με πρωθυπουργική απόφαση , υποδιευθύντρια του Γραφείου του Μητσοτάκη στη Βουλή αναλαμβάνει από σήμερα η Ελίνα Κυπραίου που είναι για χρόνια συνεργάτιδα του Κυριάκου και πιο συγκεκριμένα από το 2004, όταν και εισήλθε στο χώρο της πολιτικής. Επιπλέον, είναι κόρη της στενής συνεργάτιδος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Σάκης Κυπραίου. 
Η Σάκη Κυπραίου, πρώτη εξαδέλφη και βαφτισιμιά του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, ανέλαβε καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1977 κι έμεινε δίπλα του ως το τέλος της ζωής του, όντας ένα από τα πιο έμπειστα άτομα του περιβάλλοντός του.