ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Τι ζήτησε η Στάη από τον Τσίπρα στο Προεδρικό

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας συνοδευόμενος από την Ολγα Γεροβασίλη, ενώ κοντά του βρισκόταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Μπαίνοντας στο Προεδρικό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εναγκαλισμό μετά σταυρωτού φιλιού με την Ελλη Στάη, η οποία μάλλον συνέχισε ένα είδος..
πολιτικού φλερτ (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι) που είχε αρχίσει με τον Τσίπρα από τότε που του πήρε συνέντευξη στο Οpen. Τότε που η Ελλη διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν της έκανε ακόμα πρόταση για να πολιτευθεί.
Αυτή τη φορά στους δροσερούς κήπους του προεδρικού η κυρία Στάη, όπως την άκουσαν οι γύρω της, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα επαγγελματικό ραντεβού. Το ίδιο ζήτησε και ένας άλλος δημοσιογράφος. Ο κ. Τσίπρας (και τον άκουσαν όλοι) ανταποκρίθηκε στο αίτημα λέγοντάς τους να έλθουν και οι δυο μαζί ή ξεχωριστά, με την κυρία Στάη να χαμογελά και να του λέει μόνη μου δεν έρχομαι είναι επικίνδυνο, ( ή κάπως έτσι).
* Στη φωτογραφία η Ελλη Στάη συνομιλεί με τον Αλ. Τσίπρα υπό το βλέμμα του Γ. Λακόπουλου
- πηγή: tovima.gr