ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Οι εγκλωβισμένοι του Mega

Με ρυθμό καραβανιού (για να θυμηθούμε και μια αγαπημένη αραβική παροιμία του πρωθυπουργού), που δεν βιάζεται κιόλας, μοιάζει η πρόοδος των διαδικασιών για την (όποια και να είναι αυτή)
επαναλειτουργία του MEGA, αλλά και την καταβολή έστω του δώρου των Χριστουγέννων στους επί 15 μήνες απλήρωτους υπαλλήλους. Μπορεί η πολυπόθητη συμφωνία μεταξύ τραπεζών και μετόχων να ήρθε, έστω και την 12η ώρα και μάλιστα προτού τα μεγαλοστελέχη των τραπεζών φύγουν για ένα ετήσιο συνέδριο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να κινούνται σε θολό τοπίο.
Και εξηγούμε (όπως θα έλεγε με άλλη ορθογραφία ο Φώτης Κουβέλης): Μετά τη συμφωνία μετόχων – τραπεζών, οι εργαζόμενοι άρχισαν να ελπίζουν πως οι δύο εκ των μετόχων θα έβαζαν επιτέλους.. το χέρι στην τσέπη και την εβδομάδα αυτή θα κατέβαλαν έστω το δώρο των Χριστουγέννων, που ασφαλώς δεν βγάζει ούτε 24ωρο για πολλούς από τους εργαζομένους του
Αντ’ αυτού στενός συνεργάτης του Γ. Βαρδινογιάννη είπε στους εργαζόμενους πως οι διαδικασίες για την καταβολή του δώρου ξεκίνησαν αλλά αυτή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα δηλαδή λίγο πριν την εκπνοή της από τον νόμο προθεσμίας.  Όσο για το όνειρο των εργαζομένων να μπει και ένας μισθός από τους πολλούς οφειλόμενους, ούτε λόγος.
- από το harddog-sport (oλόκληρο ΕΔΩ)