ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΑΪ: Ποιός Ατζούν; Ο Παπαχελάς έχει πάρει άλλες 4 συνεντεύξεις του Ερντογάν

Στη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΪ και στον διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ πριν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Αθήνα αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στη συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. «Φαίνεται ότι έκανα λάθος» για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ είπε ο Ερντογάν στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κοτζιάς.
Ο ΥΠΕΞ είπε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά υπαναχώρησε από την απόφασή του αυτή έπειτα από παρέμβαση του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος είναι σύμβουλος του Ερντογάν και συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ λόγω και του reality show «Survivor».
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ απάντησε με ανακοίνωσή του στην οποία αναφερεται:..
«Σενάρια δήθεν προ - συνεννοήσεων για την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ. 
Υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ , παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν».