ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Κατ΄ εξαίρεσιν η έκδοση της «Ελευθερίας»

Eπιτυχημένη η συμμετοχή των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στην απεργία

H Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 14 – 12 – 2017. Οι εργαζόμενοι για μια ακόμη φορά, όπως έκαναν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα στις διάφορες απεργιακές κινητοποιήσεις που προκηρύχθηκαν, συμμετείχαν στο σύνολο τους, αποδεικνύοντας ότι ο κλάδος είναι ενωμένος και αγωνίζεται για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Οι θλιβερές γνωστές εξαιρέσεις απεργοσπαστών, είναι ανάξιες λόγου. Έχουν άλλωστε παραδοθεί στη χλεύη των τοπικών κοινωνιών..
Σημείωση: Το Δ.Σ της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Διεύθυνσης της εφημερίδας «Ελευθερία» αποφάσισε να δώσει άδεια για την έκδοση της εφημερίδας κατ’ εξαίρεσιν, διότι θεώρησε σοβαρό λόγο, ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά πριν αποφασιστεί η απεργία, είχαν προγραμματιστεί επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ημερομηνία της πρώτης έκδοσής της.