ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Στο σφυρί η βίλα γνωστού τηλεπαρουσιαστή στις Κυκλάδες

 Σε πλειστηριασμό ακινητα-φιλέτα επωνύμων σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Μήλο

Ηχηρά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας που χρωστούν σε Δημόσιο και Τράπεζες βλέπουν την ακίνητη περιουσία τους να βγαίνει στο σφυρί.
Πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα, κτίρια και διαμερίσματα επωνύμων βγαίνουν σε πλειστηριασμό για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ των διάσημων ιδιοκτητών τους προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες. Πρόκειται για δεκάδες ακίνητα-φιλέτα που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό οι τράπεζες, ενώ άμεσα ξεκινά ένα μπαράζ καταγγελιών «κόκκινων» δανείων, τόσο ιδιωτών όσο και επιχειρηματιών..
Πληροφορίες του Cyclades24 αναφέρουν ότι οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί ιδιοκτησιες και δεκάδων εύπορων κακοπληρωτών, ανάμεσά τους και εκείνη γνωστού παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης που διαθέτει ακίνητο-«φιλέτο» στα Κυκλαδονήσια.
Οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στις Κυκλάδες ανακοινώθηκαν ήδη από τα Ειρηνοδικεία Σύρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου, Πάρου, Θήρας, Άνδρου και Μήλου – στους περισσότερους πλειστηριασμούς ο επισπεύδων είναι τραπεζικό ίδρυμα.
- το πλήρες ρεπορτάζ στο cyclades24.gr