ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

«Οχι σε πελατειακές σχέσεις - Προσλήψεις από λίστα ανέργων»

Ανακοίνωση από το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ:

Προσλήψεις Διοικητικού και Ιατρικού Προσωπικού στον ΕΔΟΕΑΠ, με καταληκτική ημερομηνία σχετικής αίτησης την 22η Δεκεμβρίου 2017.
Το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ, αποκρύπτει το γεγονός από δεκάδες άνεργους συναδέλφους μας, για να έχει τη διακριτή ευχέρεια να προωθήσει γνωστούς «ημετέρους» τους, μέσα από ευτελισμούς και αλισβερίσι πελατειακών σχέσεων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ δημοσιοποιεί και αναδεικνύει  το θέμα, με την αναδημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος από τον ΕΔΟΕΑΠ  και παράλληλα ζητά από το Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ:..
Nα παρέμβει άμεσα ώστε εκτός των τυπικών προσόντων και κριτηρίων που απαιτούνται για την πρόσληψη, να συμπεριληφθούν και κοινωνικά κριτήρια: Οικογενειακή κατάσταση, μακροχρόνια Άνεργοι/ες, Εισοδηματικά κριτήρια κ.λ.π.
Άμεση προτεραιότητα η πλήρωση των διοικητικών θέσεων, να πραγματοποιηθεί από την επίσημη λίστα  των δεκάδων ανέργων συναδέλφων στον Κλάδο και με διαφανείς διαδικασίες – ανοικτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Από: σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ

- δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για προσλήψεις Διοικητικού και Ιατρικού Προσωπικού στον ΕΔΟΕΑΠ ΕΔΩ