ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3

Λίγες ώρες μετά τη Διεθνή Διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι και λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός μιλάει αποκλειστικά στην ΕΡΤ3 από το Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Χρήστο Γιαννούλη και στην ΕΡΤ3, απόψε Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22.10.

****
Προκήρυξη για την παραχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος μετάδοσης και εκμετάλλευσης του ραδιοτηλεοπτικού της προγράμματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δημοσίευσε η ΕΡΤ. Η σύμβαση παραχώρησης θα αφορά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «ERTWorld», καθώς και στα πέντε ραδιοφωνικά.. προγράμματα, Φωνή της Ελλάδας, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο Πρόγραμμα και ΕΡΑ Σπορ, ενώ η διάρκεια της θα είναι τρία χρόνια με δικαίωμα παράτασης.

****
Το Πρώτο Πρόγραμμα και η Φωνή της Ελλάδας τιμούν την επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αφύλαχτη Διάβαση» που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ ακούσουν συγκλονιστικές μαρτυρίες επιζώντων του Ολοκαυτώματος.

****
Το ντοκιμαντερ «Becoming Zlatan» θα μεταδώσει η ΕΡΤ1 την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:10. Το ντοκιμαντέρ είναι ένα σπάνιο πορτρέτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του και τις μεγάλες προκλήσεις της καριέρας του.   Σήμερα, ο Σουηδός σούπερ-σταρ παραμένει ένα αίνιγμα, αλλά στο «Becoming Zlatan» αποκαλύπτει πώς έφτασε έως εδώ και μας αφήνει να δούμε, έστω για μια στιγμή, ποιος πραγματικά είναι.