ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Θέλει κανάλι ο Μαρινάκης

Θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις άδειες

Είτε με το MEGA είτε χωρίς το MEGA, ο Βαγγέλης Μαρινάκης λένε οι γνωρίζοντες είναι αποφασισμένος να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Θέλει – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οπωσδήποτε κανάλι, λόγω των τεσσάρων εφημερίδων που διαθέτει και δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω σε αυτό.
Φυσικά το πιθανότερο είναι να κατέβει ως μέτοχος του MEGA, μαζί με την πλευρά Βαρδινογιάννη, με την οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία και ταύτιση.
Βεβαίως πάντα υπάρχει το αγκάθι της πολιτικής γραμμής, στην περίπτωση που πορευτούν μαζί… Ωστόσο δεν θεωρείται πια αξεπέραστο ή πιο σωστά μη διαχειρίσιμο θέμα. Άλλωστε και στην.. περίπτωση των δυο εφημερίδων του πρώην ΔΟΛ, των οποίων είναι ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η μια εφημερίδα από τις δυο ακολουθεί σκληρή αντικυβερνητική γραμμή, ενώ η άλλη, ΤΟ ΒΗΜΑ, είναι πιο ισορροπημένη απέναντι σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Αντίστοιχα λοιπόν σε επίπεδο τηλεόρασης θα μπορούσαν να βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες που να εκφράζουν και τους δυο επιχειρηματίες.
- από το enimerosi24.gr