ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Διαψεύσεις, χιουμορίστες και... ΣΚΑΪ

Σίριαλ η (μη) πώληση του Kontra Channel

Καπνός χωρίς φωτιά αποδεικνύεται η υπόθεση της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμου KONTRA. Αυτό γράφει το enimerosi24 που προσθέτει ότι από κανένα ρεπορτάζ δεν προκύπτει – επισήμως τουλάχιστον και πως μένει να αποδειχθεί αν υπήρξε αγοραπωλησία. Το σάιτ γράφει πως η πληροφορία που διοχετεύτηκε στον Τύπο εξυπηρετούσε άλλους σκοπούς και όχι την ενημέρωση της κοινής γνώμης και συμπληρώνει:
Το σίγουρο είναι ότι ο εγκέφαλος που το σκέφτηκε είχε χιούμορ, αφού τα πρόσωπα που..
«πρωταγωνίστησαν», συνιστούν μια ετερόκλητη τριάδα. Και αναφερόμαστε στον βασικό πρωταγωνιστή και ιδιοκτήτη του KONTRA CHANNEL Γιώργο Κουρή, στον Θανάση Μαυρίδη του Liberal που φιλοξένησε τη διαρροή (δείτε ΕΔΩ) και στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχοπουλο που ο «σεναριογράφος» είχε την έμπνευση να του αναθέσει καθήκοντα CEO.
Το enimerosi24 συμπληρωματικά αναφέρει πως αντίστοιχη διάθεση είχαν και στον ΣΚΑΪ, αφού στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων φιλοξενήθηκε ρεπορτάζ που έλεγε στο περίπου: σύμφωνα με πληροφορίες πωλήθηκε το KONTRA CHANNEL του Γιώργου Κουρή σε κυπριακό fund, διαβάζοντας στην ουσια το κείμενο που πρωτοδημοσίευσε το σάιτ Liberal (του Θανάση Μαυρίδη). Και κατέληγε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ: σύμφωνα με πληροφορίες (;) τη διεύθυνση του σταθμού θα αναλάβει ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος που το διαψεύδει (δείτε ΕΔΩ)