ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Μπογδάνος: Ψάχνω να βρω ηχολήπτη να σπάσω την απεργία

«Αύριο εγώ θα είμαι εδώ. Ψάχνω να βρω ηχολήπτη να σπάσω την απεργία». Αυτό διαλαλούσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μea Culpa στο «Θέμα 104,6».
Προς το τέλος ο Κ. Μπογδάνος ξεσάλωσε και υποδεχόμενος στο στούντιο  τον Γιώργο Κουβαρά, που είχε αμέσως μετά εκπομπή, άρχισε να τον προτρέπει να σπάσουν μαζί την απεργία! Ο Γ. Κουβαράς ψύχραιμος του απάντησε «Εγώ δεν έχω σπάσει ποτέ απεργία!» για να εισπράξει από τον Μπογδάνο την ατάκα: «Και τι καταλάβατε εδώ και 25 χρόνια που κάνατε απεργίες, είδατε που φτάσατε! Εγώ πάντως ψάχνω να βρω ηχολήπτη που να έχει κάκαλα για να σπάσω την απεργία».
Θυμίζουμε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου.. και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00  π.μ. της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 06.00 π.μ. της  Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.