ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Aλλαγές στη διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ

Τι ανέβασε στην σελίδα του στο facebook ο Παναγιώτης Λάμψιας

Aναστάτωση επικρατούσε την Παρασκευή στo εκδοτικό συγκρότημα της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τις φήμες για δραστικές  αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας.
Οι διαρροές έκαναν λόγο για καρατόμηση του διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Παναγιώτη Λάμψια (φωτογραφία) ενώ είδαν το φως της δημοσιότητας και πληροφορίες που θεωρούσαν δεδομένο ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος αποτελεί παρελθόν για ΤΑ ΝΕΑ καθώς έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του.
Σχετικά με το ποιός θα τον αντικαταστήσει στη διεύθυνση της εφημερίδαςδεν έχει γίνει κάτι γνωστό αν και ακούστηκε ότι ο επικεφαλής του in.gr και των ηλεκτρονικών μέσων της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,..
Γιώργος Μαντέλας θέτει σοβαρά υποψηφιότητα για τη θέση του διευθυντή των ΝΕΩΝ.  Ο (και) οικονομικός συντάκτης Γιώργος Μαντέλας μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, προτού δεχτεί πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του εκδοτικού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, ασκούσε καθήκοντα διευθυντή σύνταξης στην κυριακάτικη έκδοση της Καθημερινής.

Πάντως ο διευθυντής των ΝΕΩΝ, Π. Λάμψιας ανέβασε, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στη σελίδα του στο fb το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»