ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Με τον Λαφαζάνη στο μπαρ Δραχμή!

Οχι πως ο Δ. Μανιάτης άφησε το Galaxy παραπονεμένο...

«Είμαστε στη Δραχμή, στο παλιό νόμισμα και στην Παλαιά Βουλή. Είμαι υπέρ της δραχμής 100% για να μπορέσει η χώρα μας να αποκτήσει την κυριαρχία της και την ανεξαρτησία της». Αυτά έλεγε ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη. Οι δύο τους συναντήθηκαν στο μπαρ Δραχμή απέναντι από την Παλαιά Βουλή και κοντά στον παλαιό ΔΟΛ της Χρήστου Λαδά στα πλαίσια των τηλεοπτικών Συναντήσεων σε Μπαρ για το in.gr.
Το κόνσεπτ και οι συγκεκριμένες Συναντήσεις του Δημήτρη Μανιάτη, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς και ο ίδιος ο δημοσιογράφος αλλά και οι καλεσμένοι του είναι.. εντελώς χαλαροί και η κουβέντα προχωρά αβίαστα και με αναπάντεχες αποκαλύψεις.
Εμείς έχουμε παρακολουθήσει τη συνεντεύξη στο μπαρ Trap στο Σύνταγμα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη, όπως και αυτή στο (αγαπημένο του Μανιάτη) μπαρ Galaxy με τον Γ. Κατρούγκαλο.
Για την τελευταία συνάντηση με τον Λαφαζάνη, ο Δ. Μανιάτης έγραψε στο fb:
«Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα μου αναγνωρίσει πως βγήκα στο μπαρ Δραχμή, στο Κέντρο, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και μιλήσαμε για όλα».