ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Φήμες για ενδιαφέρον Κόκκαλη να μπει στα media

Οι διαρροές για το Kontra και η σχέση με τον Κουρή

Το όνομα της οικογένειας Κόκκαλη και συγκεκριμένα του υιού Ντίνου Κόκκαλη ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα ως ένας από τους πιθανούς νέους παίκτες στην τηλεοπτική αγορά. Η πληροφορία είναι αδιασταύρωτη και το όνομα έπεσε στην «πιάτσα» μετά τη συζήτηση που έχει φουντώσει για το ποια μπορεί να είναι τα νέα πρόσωπα που ενδεχομένως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα συμμετάσχουν στον επικείμενο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ωστόσο η συγκεκριμένη οικογένεια δεν έχει δώσει «αφορμές» τα τελευταία χρόνια ώστε να εμπλέκεται το όνομα της στα media.
Σημειώνεται πάντως ότι το όνομα Κόκκαλη άρχισε να ακούγεται μετά τις διαρροές για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA το βράδυ της περασμένης Παρασκευής..
Ως γνωστόν όμως οι δυο πλευρές (Κόκκαλη – Κουρή) δεν τα έχουν καλά, με αποτέλεσμα κάποιοι να συνδέουν τα δυο γεγονότα και κάποιοι άλλοι να τα εμφανίζουν ανεξάρτητα.
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ντίνος Κόκκαλης που κρατά χαμηλό προφίλ, ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες, θεωρείται εξπέρ στις επιχειρήσεις… Και έχει αναλάβει τη διεύθυνση των εταιριών της οικογένειας.
- από το enimerosi24.gr