ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η εκδίκηση της ξανθιάς

(...) Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στην αρχή της εβδομάδας, έχοντας μόλις πριν λίγες μέρες, παραιτηθεί από τη διευθυντική της θέση στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, ανέλαβε την αντίστοιχή στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη. Από το 1989, που βρέθηκε στη τηλεόραση και τα 27 της χρόνια που είχε αναλάβει το διευθυντικό πόστο στον ΑΝΤ1, της χρυσής περιόδου του, δεν έμεινε ποτέ αδρανής στις τηλεοπτικές, επιτυχημένες ή όχι, αλλά σιγουρά συναρπαστικές, εξελίξεις.
«Έφυγα από τον ΣΚΑΙ και ήρθα στο Epsilon γιατί ο ιδιοκτήτης του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει στόχο και όραμα να φτιάξει το πρώτο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση και τον πιστεύω απόλυτα. Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε μια υπέροχη συνεργασία», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στους διευθυντές των τμημάτων και στους.. αρχισυντάκτες των εκπομπών, που συνάντησε στην πρώτη της, επίσημη, επίσκεψη στο κανάλι.(...)
Τώρα στο Epsilon ετοιμάζεται για μετεγκατάσταση των γραφείων και των στούντιο σε άλλο κτήριο από αυτό των Μελισσίων αλλά κυρίως, φτιάχνει το περιβάλλον για να είναι, άλλη μια φορά, επικεφαλής στο κυρίαρχο κανάλι. Με τους όρους της και εκείνη την ξεχασμένη ηθική της προβολής αξιών και ας πέσουν για λίγο, ακόμα και τα νούμερα. Η Μαραγκουδάκη, όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύει τη δουλειά ανθρώπων και ειδικά των τεχνικών, αρνούμενη να βάψει τα χέρια της με το αίμα οικογενειών στην ανεργία. Κι αν μη τι άλλο, μόνο για αυτό το τελευταίο καλή της επιτυχία.

- από ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο mononews