ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Το πήρε πάνω του ο Βαρδής με τις τηλεοπτικές άδειες

Tο μεγάλο αφεντικό του Ομίλου Bαρδινογιάννη, ο λόγος του οποίου – όπως και οι κινήσεις του – επηρεάζει και πολλούς άλλους επιχειρηματικούς Ομίλους, πήρε πάνω του την απόφαση να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στον επικείμενο διαγωνισμό του ΕΣΡ, αλλά με ποσό που δεν θα ξεπεράσει τα 35 εκατ ευρω (σε περίπτωση δηλαδή που παρουσιαστούν περισσότεροι διεκδικητές από τις 7 προς διάθεση άδειες και η διαδικασία εξελιχτεί σε πλειοδοτικό διαγωνισμό)!
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, φαίνεται να δίνει έτσι λύση στο “γρίφο” που υπήρχε ( αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνταν οι τέσσερεις καναλάρχες ) ως προς το αν το STAR θα συμμετειχε τελικά στο διαγωνισμό, με δεδομένο.. οτι πρωταγωνιστεί, εκ νεου, στις κινήσεις αμφισβήτησης των όρων διεξαγωγής του.
Παράλληλα θεωρείται οτι ο Ομιλος Βαρδινογιάννη δίνει τη “γραμμή” και έαν μπει στον διαγωνισμό, τοτε και οι άλλοι τρεις του καρτέλ ( ANT1, ΣΚΑΙ και Alpha) θα σπεύσουν να ανακρούσουν πρύμναν και να συμμετάσχουν, επίσης.
- από το thefaq